Wil jij ook Bedrijfsdokter worden?

De Bedrijfsdokter is altijd op zoek naar administratieve en organisatorische kanjers! Vind je het fijn om tegelijk voor meerdere opdrachtgevers te werken, of werk je liever voor een vast aantal uur per week, door het grote aanbod is er altijd een oplossing die bij jou past.

De minimale vereisten zijn jouw nauwkeurigheid, loyaliteit en dienstbaarheid.

Ik wil Bedrijfsdokter worden

Over ons

Kennis van zaken en veel ervaring

De Bedrijfsdokter is een initiatief van Jantine de Boer. Met diverse afgeronde HBO-studies op zak, werkte zij in de afgelopen jaren bij verschillende organisaties als contractmanager, officemanager en beheerder facilitaire zaken, met (her)organisatie als rode draad.

‘Tijdens mijn werkzaamheden zag ik dat een goed georganiseerde werkvloer van prominent belang is voor de continuïteit van een organisatie. In veel bedrijven ligt de focus echter nog te veel op omzet-gerelateerde werkzaamheden, terwijl zaken als backoffice, contracten, administratie, officemanagement en presentatie minstens zoveel aandacht verdienen. Het gebrek aan aandacht hieraan kan op termijn een negatief effect hebben op het functioneren van de organisatie. Dit gegeven was mijn trigger om met De Bedrijfsdokter te starten. Wij ondersteunen bedrijven -groot en klein- bij het op orde krijgen of verbeteren van hun interne bedrijfsorganisatie en het inrichten van de binnendienst.

We maken het op een dusdanige manier in orde dat een -eventueel nieuwe- vaste kracht het makkelijk kan overnemen en beheren. We doen het planmatig, constructief en altijd in goed overleg met de opdrachtgever. Onze ruime kennis van zaken en ervaring vormen daarbij een belangrijke meerwaarde.’  

Jantine ‘in actie’